In de procesindustrie is het van levensbelang om de productie via de juiste instrumentatie continu te kunnen volgen. Om de toenemende complexiteit van installaties en onvoorziene omstandigheden in het proces optimaal te blijven beheren, bedient u zich het beste van het technologische neusje van de zalm. Alle belangrijke ontwikkelingen in het domein van procesinstrumentatie zijn op 23 en 24 maart verzameld in Antwerp Expo tijdens M+R 2022, het grootste Benelux event rond dit thema.

Ankersmid M&C staat alweer op de M+R beurs, het grootste event over procesinstrumentatie in de Benelux. Ontmoet ons op stand D2020. Klik hier om uw gratis toegangsticket te registreren.
Bezoek zeker ook onze spreker Michael Dooley van StrathKelvin op de Masterclass.

Voor wie

Op deze beurs ontdekt u alle belangrijke ontwikkelingen in het domein van procesinstrumentatie. M+R gaat gelijktijdig door met Pumps & Valves en Maintenance.
We verwachten 1.200 E&I en Process & Instrumentation Engineers die alle innovaties op het vlak van meet- en regelinstrumentatie willen ontdekken. Daarnaast zullen er ook 5.000 Proces Ingenieurs, Maintenance Managers en Technische Managers aanwezig zijn op de andere beurzen die gelijktijdig plaatsvinden.

Klik hier om u gratis te registreren

Wanneer

Woensdag 23 maart 2022 van 10 tot 19 uur
Donderdag 24 maart 2022 van 10 tot 18 uur

Waar

Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Gratis registratie