OVER ANKERSMID M&C

M&C Products + Ankersmid = Ankersmid M&C

Meer dan 30  jaar geleden richtte Karl Leyssens M&C Products op. Dit staat voor Measurement & Control Products. Het bedrijf maakte allerlei technieken voor proces-analyse, op maat gemaakte systemen en sampling-systemen. Deze werden verdeeld in België, Nederland, Duitsland, China, Roemenië, Zuid-Korea,…

Later kocht Karl ook Ankersmid op zodat ook labo-analyzers konden worden voorzien. In 2008 besloot Karl om M&C Products en Ankersmid samen te voegen. Ankersmid M&C werd geboren.

ONZE MISSIE

In de toekomst willen wij een gevestigde waarde blijven voor elk labo in België en de mogelijkheid creëren om te groeien.

Ankersmid M&C vormt een standaard aanspreekpunt voor al haar klanten voor elke soort van analyse, applicatie, probleem of project. Ankersmid M&C heeft de mogelijkheid om elke techniek – met al zijn mogelijkheden en beperkingen – aan te spreken en zo voor elk budget de meest gepaste oplossing aan te reiken.

ANKERSMIT MET EEN ’t’

Ankersmid bestaat al meer dan 65 jaar. In haar beginjaren heette het bedrijf “Ankersmit”. Het stond vooral bekend voor Orion elektrodes, printers en recorders die gebruikt werden om grafieken van analyse-apparatuur te maken en te berekenen. Na enkele jaren kwamen er heel wat labo-analyse-technieken bij in het aanbod.

BELANGRIJK BERICHT

Vanwege COVID-19 organiseren wij samen met leveranciers regelmatig online webinars en MSTeams meetings om applicaties en uitleg in deze lastige periode toch tot bij onze klanten te krijgen.